865 reviews
8.7

Our guests rate this accommodation with an average of 8.7.

 
865 reviews
  1. 8

    Leuk huisje, speeltuin voor de deur en fijn om contactloos in te kunnen checken gezien de Coronaperikelen. Communicatie voorafgaand aan aankomst vond ik top.

    March 2020 -  stayed in 6 Person Children Bungalow | Theme: Farm

  2. 9.1

    De ruime woonkamer met grote tafel en genoeg ruimte voor de kleine kinderen om te spelen. En een zwembad dichtbij en de kleine speeltuintjes voor de kinderen. Verder vonden we de indeling erg warm en gezellig. (geen standaard Ikea aankleding gelukkig) Heel erg genoten van ons verblijf hier!

    March 2020 -  stayed in Luxury group accommodation for 14 people

  3. 8.3

    Mooie ligging. Warm onthaal. Zeer lekker gegeten in restaurant.

    March 2020 -  stayed in 6 Person Children Bungalow| Theme: Knights and Princesses

  4. 7.8

    Wij vond het erg geslaagd, ondanks dat er nog veel verbouwd wordt lijkt het erg mooi te worden. Wie weet komen we nog eens terug

    March 2020 -  stayed in 8 Person Children Bungalow | Theme: Farm

  5. 7.8

    No review left

    March 2020 -  stayed in Bungalette 4 persons comfort

  6. 7.6

    Huisje was gezellig en leuk ingericht. Zwembad en binnenspeeltuin werden erg gewaardeerd!

    March 2020 -  stayed in Reggehooiberg

  7. 8.6

    Super bungalow met speeltuintje voor de deur. Topontvangst, super vriendelijk en zeer behulpzaam. Fijn park met veel speeltuintjes, en paarden/kippen ideaal voor onze oudste dochter van 2 1/2!

    March 2020 -  stayed in 6 Person Children Bungalow | Theme: Farm

  8. 10

    Heerlijk weekend gehad, komen hier zeker weer terug.

    March 2020 -  stayed in Bungalette 6 person sauna

  9. 8.4

    Huisje was compleet en gelukkig modern ingericht. Fiets huur. Overzichtelijkheid van het park voor de kleiner kids. Voor kids alle bij de hand.

    March 2020 -  stayed in 5 person Baby & Children's bungalow | Theme: Farm

  10. 7.3

    Wij hebben een fijn verblijf gehad. Erg attent dat er een fles wijn werd aangeboden en gevraagd werd of alles naar wens was. Ook het laten staan van de auto op de parkeerplaats terwijl wij nog genoten van een mooie fietstocht was geen enkel probleem.

    March 2020 -  stayed in Scandinavian lodges