874 reviews
8.7

Our guests rate this accommodation with an average of 8.7.

 
874 reviews
  1. 8.5

    Een keurig net en ruim huisje, vriendelijk personeel en veel te doen in de omgeving.

    February 2020 -  stayed in River Cabin 4 people

  2. 9.1

    De gemeende gastvrijheid. Super meiden achter de balie en in bij de bowlingbaan, mn vader heeft heerlijk genoten van zijn Martini. En nog bedankt voor de appeltaart. Gaan we nog lekker van smikkelen nu we thuis zijn. Super bedankt voor het leuke verblijf!!

    February 2020 -  stayed in Bungalette 6 person sauna

  3. 9.3

    Vriendelijk personeel, heel mooi huisjes met goede faciliteiten schoon en netjes.

    February 2020 -  stayed in River Cabin 4 people

  4. 7.4

    Erg leuke huisjes

    February 2020 -  stayed in 5 person baby- & childrenbungalow| Theme: Knigths & Princesses

  5. 10

    zeer welkom ontvangst met een attentie voor Valentijn. mooie ligging van zowel het park dan het huisje. niet zo massaal. mooie overdekte speeltuin en leuk zwembad. snelle service nadat we door hadden gegeven dat er 2 lampen kapot waren.

    February 2020 -  stayed in Bungalette 6 person sauna

  6. 9.6

    Wat hebben we genoten! Allereerst van het prachtige huis, waar bleek dat de bedden al opgemaakt waren! Wat een prettige verrassing! Ook kregen we in het weekend twee appeltaarten aangeboden, echt super leuk! Van het zwembad hebben we ook met veel plezier gebruik gemaakt. Al met al een topweek gehad!

    February 2020 -  stayed in Luxury group accommodation for 14 people

  7. 8.1

    Vriendelijke ontvangst Prettig klein overzichtelijk zwembad

    February 2020 -  stayed in 5 person Baby & Children's bungalow | Theme: Farm

  8. 8.3

    Het huisje was schoon, netjes en erg leuk voor de kids. De kinderen vonden het Speeltuintje voor het huis. De binnenspeeltuin en zwembad superleuk

    February 2020 -  stayed in 5 person baby- & childrenbungalow| Theme: Knigths & Princesses

  9. 8

    No review left

    February 2020 -  stayed in Bungalette 6 person sauna

  10. 10

    Wij hebben bij aankomst heerlijk gezwommen in het overdekt zwembad. Zaterdag hebben we lekker gebowld. Kinderen konden heerlijk bij ons huisje spelen, zaterdag stonden er ineens paarden voor ons huisje, kinderen vonden dat prachtig. Zaterdagavond kwam er een mevrouw aan de deur om te vragen of alles naar wens was en kregen we een appeltaart. Al met al een heerlijk weekend gehad.

    February 2020 -  stayed in Child Bungalow | FC Mölke Stadium | 6 People