874 reviews
8.7

Our guests rate this accommodation with an average of 8.7.

 
874 reviews
  1. 7.3

    Het bowlen is een super activiteit op het park. We hebben daarna een hapje gegeten in het restaurant. De grillstenen zijn erg origineel. Het menu was heerlijk en voor een goede prijs. We zijn aangenaam verrast door de kwaliteit van het eten.

    February 2020 -  stayed in Reggehooiberg

  2. 8.2

    Mijn zus en haar man hebben een goed verblijf in de boomhut gehad. Fijn dat een latere uitcheck mogelijk was. Ze waren daarnaast blij verrast dat er een senioren zwemuurtje was.

    February 2020 -  stayed in Tree house

  3. 10

    Kleinschalig met veel voorzieningen voor kinderen.

    February 2020 -  stayed in Luxury group accommodation for 14 people

  4. 7.6

    De thema boerderij met haar voorzieningen is echt ontzettend leuk voor kinderen! Alles zit erin wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf! De knusheid van het park is ook erg leuk en het is een goede uitvalsbasis om de omgeving verder te ontdekken. Ook zagen de boomhutten aan de Regge er heel tof uit! Wie weet komen we nog eens terug als onze kleine man wat groter is!

    February 2020 -  stayed in 5 person Baby & Children's bungalow | Theme: Farm

  5. 8.4

    Fijn huis, heerlijke ruimte en voor de kinderen genoeg ruimte om te spelen! Wij hebben genoten! Dankjewel voor de taarten in de koelkast. Is een leuk ontvangst! Gr.

    February 2020 -  stayed in Luxury group accommodation for 14 people

  6. 7.9

    Vriendelijkheid van het personeel. Het thema huisje is leuk bedacht en uitgevoerd.

    February 2020 -  stayed in 6 Person Children Bungalow | Theme: Farm

  7. 10

    Ik heb samen met mijn partner een weekendje doorgebracht in de boomhut van het vakantiepark. Het was een geweldige mini vakantie en we willen graag een keer terug komen.

    February 2020 -  stayed in Tree house

  8. 8.3

    No review left

    February 2020 -  stayed in Bungalette 4 persons comfort

  9. 9.3

    Het leukste vonden wij dat de kinderen tevreden waren. Dat is altijd een goed teken!

    January 2020 -  stayed in Bungalette 5 people veranda

  10. 7.9

    Speeltoestellen binnen en bowling

    December 2019 -  stayed in 4 person Chalet | Private