874 reviews
8.7

Our guests rate this accommodation with an average of 8.7.

 
874 reviews
  1. 8

    Het uitzicht vanuit de boomhut, heel ontzettend mooie ervaring verblijven in een boomhut

    January 2020 -  stayed in Tree house

  2. 9.4

    Mijn vriend en ik vonden het super fijn. Het huisje was mooi en schoon, ontvangt was vriendelijk en warm. De ligging is perfect, je hebt de rust van de natuur om je heen, maar je bent snel en gemakkelijk in de buurtje van leuke dropjes of steden. Wij zijn zeker van plan om hier vaker te komen.

    January 2020 -  stayed in Tiny House 4 people

  3. 7.9

    Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Huisje was zoals op de foto's. Sauna was heerlijk. Zwembad klein maar prima wanneer het zo rustig is. We hebben lekker gegeten en de kinderen hebben lekker kunnen spelen binnen. Bowlen was ook leuk! Vriendelijk personeel en omdat ons huisje bij aankomst nog niet helemaal klaar was, kregen we een drankje. Nette service. Lekker gewandeld ook. De communicatie ging vooraf ook vlot. Opgemaakte bedden heel fijn.

    January 2020 -  stayed in Bungalette 6 person sauna

  4. 8.3

    De binnen speeltuin was echt super, en wat een heerlijk huisje zijn de ridder huisjes! Jongens wilden niet weg:) Fijn dat alles zo gemoedelijk was.

    January 2020 -  stayed in 6 Person Children Bungalow| Theme: Knights and Princesses

  5. 8.3

    Heerlijk locatie en bijzondere thema huisjes (boerderij thema)

    January 2020 -  stayed in 5 person Baby & Children's bungalow | Theme: Farm

  6. 7.6

    Rustig park.

    January 2020 -  stayed in Bungalette 4 persons comfort

  7. 7.1

    Het mooie themahuis, leuke details en inrichting en genoeg speegoed aanwezig.

    January 2020 -  stayed in 5 person baby- & childrenbungalow| Theme: Knigths & Princesses

  8. 10

    Das Chalet war sehr schön gelegen, ruhig und eine schöne Aussicht! Sehr freundlich das eine Hunde Decke, Napf und ein Leckerli für unseren Hund im Chalet bereit gestellt war!

    January 2020 -  stayed in River Cabin 4 people

  9. 8.3

    Dat onze zoon zich zo goed kon vermaken in de binnenspeeltuin, zo konden wij rustig uiteten gaan. Ook de ligging aan de Regge zorgt voor een mooi wandelgebied. Top!

    December 2019 -  stayed in Bungalette 6 person sauna

  10. 10

    We hebben hier heerlijke dagen gehad.De bungalette was super, de bedden prima, ook heel fijn dat er in het park geen vuurwerk afgestoken mocht worden!!! We hebben genoten van uw gastvrijheid!

    January 2020 -  stayed in Bungalette 6 person sauna