874 reviews
8.7

Our guests rate this accommodation with an average of 8.7.

 
874 reviews
  1. 8

    We hebben ons erg welkom gevoeld door o.a. de oliebollen die er werden gebracht en het leuke kaartje op tafel.

    January 2020 -  stayed in Bungalette 4 persons comfort

  2. 9.8

    Alles

    December 2019 -  stayed in Reggehooiberg

  3. 8.3

    Bij aankomst stond er een leuk welkomstpakketje, er zijn een keer oliebollen gebracht, het huisje was mooi versierd voor Kerst. Leuk. Verder prima bedden, leuke bowling, prima zwembad.

    December 2019 -  stayed in Reggehooiberg

  4. 8

    Rustige mooie omgeving gelukkig!

    December 2019 -  stayed in Regge Cottage

  5. 9

    Gezellig en gemoedelijk!! Huisje was mooi en schoon!

    December 2019 -  stayed in Bungalette 5 people veranda

  6. 8.6

    No review left

    December 2019 -  stayed in Bungalette 5 people veranda

  7. 9.3

    De prachtige ligging met vrij uitzicht, het gezellige huisje en de feestelijke buitenverlichting. Zalige bedden en fijne douche. Leuke inrichting met lekker veel accessoires. Erg smaakvol!

    December 2019 -  stayed in Regge Cottage

  8. 10

    De huisjes zijn van alle gemakken voorzien voor baby’s en kinderen (zo fijn om niet alles mee te hoeven nemen zoals wipstoel, box, mobiel, spelletjes en zelfs onesies in de kast!!) Nog nooit eerder meegemaakt dat een huisje zo compleet is ingericht! Super! Het uitzicht met het paard en de pony was fantastisch wakker worden /aan de ontbijttafel zitten. Waren verbaasd over de service zoals dat de bedden al waren opgemaakt terwijl wij dit niet hadden aangevraagd als extra (extra verwennerij). Daarbij nog een heerlijke appeltaart ontvangen en een compensatie voor het zwembadbezoek ivm lage temperatuur zwembad op park ivm onze baby van 3 maanden. Hebben heerlijk gezwommen in Wierden. Zo attent en klantvriendelijk. Hadden we niet verwacht en daarom een super gaaf weekend gehad voor ons allemaal! Wij komen zeker terug.

    December 2019 -  stayed in 5 person Baby & Children's bungalow | Theme: Farm

  9. 9.4

    Der Extra-Service mit Betten zurecht machen und Kuchen war toll!

    December 2019 -  stayed in Tree house

  10. 9.2

    We hebben een super gezellig Sinterklaas weekend gehad.We werden heel vriendelijk onthaald door het personeel van de receptie. Het animatieteam heeft het ook perfect geregeld voor de kinderen.We komen zeker een keer terug!

    December 2019 -  stayed in Reggehooiberg